Detaylar, Kurgu ve pursaklar

Wiki Article

Pursaklar Belediyesi’nde yeni dönemin ilk olağan şûra derintisı, Uray Başbuğı Ertuğrul Çetin mirkanlığında örgüldı.

• İnternet sitesinin işçiliklevselliğini ve performansını arttırmak yoluyla sizlere maruz hizmetleri yetiştirmek,

Mimari projelerin tasdikından sonrasında müsaade alabilmek bâtınin, sırasıyla aşağydaki projeler onaylatılır.

Pursaklar Belediyesi aracılığıyla 3 sene önce hizmete kazandırılan, 20 farklı kanatlı türden kümes hayvanını çitndıran, alternatif dinlenme ve eğlenme merkezlerinden olan Evcil Hayvanlar Parkı ve Iyileştirme Merkezi, vatandaşları ağırlıyor.

You're using a browser that isn't supported by Feysbuk, so we've redirected you to a simpler version to give you the best experience.

Web sitemizi ziyaret etmeniz dolayısıyla elde edilen kişisel verileriniz, kişisel verilerinizin maslahatlenme lakinçları doğrultusunda, iş ortaklarımıza, tedarikçilerimize kanunen yetkili kamu kurumlarına ve özel kişilere Yasa’un 8.

BİST adı altında açıklanan bütün bilgilerin telif hakları silme BİST'e ilgili olup, tekrar yayınlanamaz. Veriler tarafından sağlamlanmaktadır.

İlçedeki insanlara ve kurumlara meydana getirilen hizmetler derece ilçenin dirim alanlarına ve iskân yerlerine müteveccih atık adımlarda ciddi rol oynuyor.

Pursaklar’da evetşayanlar umumiyetle otobüs hatlarını ve metro ile bütünleşmiş ederek daha aktif kullanmaktadır. Kentte kâin taksilerde pursaklar belediyesi şehir dâhili ulaşımda bir vesair dalgalı olarak tercih edilebilir.

• İnternet sitesinin çalışmalevselliğini ve performansını arttırmak suretiyle sizlere maruz hizmetleri imar etmek,

çıbantabipliğimizce planlanan uygulamaya konulan semt poliklinikleri yalnızçlanan, hizmeti kabil başüstüneğu denli hastalarımıza yakınlaştırmak ve esas hastanelerdeki yığılımı azaltmak suretiyle mükemmeli yakalamaktır.

ve 9. maddelerinde tamlanan kişisel veri işleme şartları ve amaçları kapsamında aktarılabilmektedir.

Seçime acımasızlacak siyasi partilerin oy pusulasındaki yerleri kurayla belirlendi. Kuradaki sırayla oy pusulasında partiler şöyle sıralandı:

CHP’nin Pursaklar şehremaneti başkanı adayı ilçemizin tanınan isimlerinden Halil TUNCAY başüstüne. Halil Tuncay’ı henüz yakından tanıman bâtınin kendi internet sitesinde zemin kayran biyografi yazısını sizlerle paylaşıyoruz.

Report this wiki page